čtvrtek 15. dubna 2010

Setkání Jawa 650 - další info

Malé info a námět na "prográmek" našeho setkání.

Protože se naše akce kvapem blíží, pár malých informací. Sejdeme se 29.5.2010 v kempu Šlechtův palouk na přehradě Pastviny. Přijeďte tak, abychom v 12 hod mohli vyrazit na společnou vyjížďku, žádné čekání nebude, mějte dostatek benzinu (nejlépe plnou nádrž např. z obce Letohrad či Žamberk). Trasa vyjížďky z Pastvin podél st.hranice na Šerlich. Na místě před odjezdem na vyjížďku se dle počasí, nálady a okolností rozhodnem, zda
a) pojedem na Šerlich a pak z druhé strany hřebenů hor zpět (červené tečky)
b) ze Šerlichu se kousek vrátíme a půjde-li to, přejedem v Orl.záhoří do Polska a Polskem přes Boboszów zpět do CZ a přes Lichkov na Pastviny (červená + růžová)
c) ze Šerlichu připadně pojedem zpět a mrknem na nějaké CZ opevnění
d) dojedem ze Šerlichu k Náchodu a do Polska a podél "hranice z druhé strany" zpět přes  Boboszów zpět.

Předpokládám, že se rozhodneme mezi a) a b), ale to se uvidí na místě. Protože je akce jen na jednu noc, neplánuje se nic složitého. Cestou nějaké to společné foto a po návratu společné posezení, večeře, popovídání si. Tedy to, na co se všichni těšíte. Restaurace (prý po rekonstrukci) by měla pro nás už fungovat, všeho by mělo být dost. Na koupání ve vodě to ale netipuju, plavky si ale klidně vemte. Po večeři budu mít myslím pár hezkých jawisticko-motocyklových věcí do "Bobíkovy dražby" a  výtěžek bude převážně určen na obratem společnou konzumaci nápojů... ;-) To je ta nejlepší charita.

Jestli s sebou vezmete kamaráda (třeba na jiném moto), ok, jen mějte na paměti, že naše setkání je přátelské, o žádné problémy, dusna a "blbé kérování", vulgarity a pod. NIKDO nestojí. Ale dejte mi to vědět, že někoho berete s sebou. Ponesete za "hosta" plnou odpovědnost, co se týče jeho chování a vystupování. T.j. na akci mohou jen přihlášení, majitelé (i bývalí) Jawy 650, nebo ti, kteří mají svého "gestora".

Moc se těším, že se zase po dlouhé době uvidíme a kdo z Vás je z blízkého okolí - prosba:
Zkuste na moto projet trase teď někde při nějakém výletu trasu z Pastvin na Šerlich a příp.někde v okolí a mrkněte na kvalitu cest, zkuste vytypovat místo na focení (já sázím na Neratov), příp. zda lze překročit st.hranici v Orlickém Záhoří normálka na moto, nebo jen pěšky a pod. Nejsem si jist, zda nám to časově vyjde na návštěvu - společnou - pohraničního opevnění. To ponechám spíše individuálním nápadům zúčastněných např. v neděli.

Máte-li nápady, připomínky, těším se na Vaše komentáře.