pátek 12. února 2010

Setkání JAWA 650 - INFORMACE!

Chlapci a děvčata, jawisti a exjawisti,

potřebuji nutně znát předpokládaný počet osob, které se chtějí zúčastnit našeho setkání majitelů/bývalých majitelů Jawa 650/660, resp. počet těch, kteří by se chtěli ze soboty na neděli ubytovat v chatkách kempu. 

Předpokládám, že platbu za chatku provedou na místě majiteli, přes nás by šlo jen jméno zájemce, aby mu kemp podržel v chatce místo na sobotní přespání (29.5.-30.5.). Páry si mohou zajistit ubytování v 2 lůžk.chatce samostatně na adrese autokemp "zavináč" pastviny.net, protože řešit to, kdo chce jak kde s kým spát je nad mé síly. Stejně tak, kdo se zařídí podle svého, ať kontaktuje kemp individuálně a to, že se bude individuálně ubytovávat, ať  majiteli zdůrazní, aby nebyl brán do počtu mnou "blokovaných" lůžek/chatek.

Svůj zájem vyjádřete tak, že pod tento příspěvek do komentáře napište nějaký údaj k sobě (jméno + odkud jste + motorka typ/barva, příp. že jedete s tandemistou, když pro sichr uvedete email na sebe: jméno"zavináč"server.cz, bude to ideální). Podle počtu osob do cca 21.2.2010 pak zamluvím místo.

aktualizováno 22.2.2010 - REGISTRACE ZÁJMU O UBYTOVÁNÍ UKONČENA, nyní si další každý zájemce, co se neozval, zajistí ubytování sám (předpokládám ale, že i tak bude na místě volná kapacita, nebo si vemte stan).

Restaurace by měla být zrekonstruovaná a funkční, takže i po proviantní stránce by to mělo fungovat.

Kdo bude chtít přespat pod stanem, širákem, nebo se na místě rozhodne, zda si sám vezme chatku, ať se do počtu osob nepřipisuje. Ovšem, komentáře jsou i tak vhodné ;-)

Přijeďte v jedné stopě, vzhledem k tomu, že společná vyjížďka bude trochu "horská", je dobré, abyste měli výkon aspoň jako moderní 125 ccm... Trasa povede Orl.horami a Polskem. Na místě je nutno být tak, abychom nejpozději v 12.00 mohli již vyjíždět z bran kempu.

Všem přeju brzký začátek sezóny.

žádost - prosím, pakliže v okolí máte někoho, kdo na akce jezdí, ale není jisté, že se mu tyto informace dostali, přepošlete mu odkaz! Díky.