středa 14. října 2009

Úvod


Můj blog je věnován cestování na motocyklu a všemu kolem něj. Něco o mé bývalé motorce (Jawa 650 Classic), tak i současné (Honda CBF 600 S). Možná vyhrabu i vzpomínky na ČZ 175 a Jawu 350 :-) Budou zde přibývat články o výletech, o cestování s mými přáteli, postřehy k motorkám a snad i další zajímavé počtení.

Na prvním obrázku jsem já a moje bývalá Jawa 650 Classic, r.v. 2006, kterou jsem nedávno prodal novému majiteli, do vesničky "kousek" ode mě. Je v dobrých rukou a určitě ji čeká spousta kilometrů na cestách doma i v zahraničí.

Myslel jsem, že zůstanu chvíli bez motorky. Ale asi to znáte. Netrvalo to dlouho. Ač původně byl předpoklad motocyklového půstu asi 2 roky, vydržel jsem to týden... Po rozbití všech prasátek, za pomoci blízkých a přátel a po příjemné 1,5 hodině u dealera přišel domů nový stroj - Honda CBF 600 S, r.v. 2009, která se mi zatím na cestování jeví jako velmi vhodná.

Upřesňuji, že jsem klidný motorkář, takže maximální výkon či rychlost při rozhodování nebylo pro mě to nejpodstatnější. Ale to až třeba v samostatném článečku.

Všem příjemné počtení :-)

Bob