sobota 31. října 2009

Honda CBF - asi poslední vyjížďka v r.2009


Počasí se nezlepšilo, stále je u nás 3,7°C, ale neodolal jsem a alespoň kousek jsem se projel. Musel jsem. Včera jsem umyl motorku autošamponem s voskem, trochu jsem ji naleštil, namazal řetěz, takže se to muselo zkusit, projet a prohřát. Prohřát...v 3,7 °C asi moc ne, ale aspoň jsem to zkusil. Takže jen 40 km "kolem komína", párkrát protočit motor k červenému poli při rozjezdu, jinak kochačka při 80 - 90 km/h pro středočeských kodrcavých silnicích.





Musel jsem jet sám, nikdo, komu jsem dnes a včera napsal sms a email, nemá čas. Zima ani není, jen trochu byla na ruce. Vzal jsem si rukavice do nepohody, ne ale zimní. Ty sice mám, zase se v nich blbě řídí. Jsou to takové nouzové, kdyby v zimě člověk musel jet, ale není to pohodlné.



Takže jsem udělal jen pár fotek a pak jsem si to namířil domů. Do tepla. K čaji. S rumem :-) Všem přeju pěkný den, jasnou oblohu, Slunce a teplo.







Dnešní vyjížďka

Už od rána jsem nastartovanej, že se podívám ven, že vytáhnu motorku. A co vidím z okna? Aha? Mlha, jinovatka na autech a na trávě... Tak snad po obědě. Ale co, hlavně že neprší ;-)