čtvrtek 5. listopadu 2009

Setkání Jawa 650 v r. 2010 - aktualita č.2

Takže dnes se rozběhly opět přípravy na realizaci Setkání J 650 v r. 2010.

Termín se zřejmě přesunuje o týden dříve, t.j. na 29.5. - 30.5. 2010, sobota-neděle. Zda to bude už od pátku, jisté není. Zatím. V únoru bude definitivně po dohodě s ubytovatelem potvrzeno.



Místem Setkání bude kemp Šlechtův palouk, přehrada Pastviny, Orlické hory, http://autokemp.pastviny.net/ a ubytování bude možné prvotně a "hromadně" po určitou dobu objednat přes nás, jinak kdykoliv pak individuálně (myslím chatky), kdo přijede jen tak, stan si určitě postaví a chatku určitě taky v květnu sežene. Poplatek za "organizaci" bude asi symbolický (náklady na účet, telefony a pod, tak asi 10-30,-Kč? Ještě nevím. Asi si ale za to s Jawamanem další motorku nekoupíme :-)

Zatím to vypadá na účast +/- 10 lidí. Nevadí, bude to rodinné. Ale znáte to z minula. Nakonec nás bude 2,5 x tolik...


Podmínky stále stejné. Zaplatit případné ubytování  (Jawaman & Bob) na účet, číslo a částku pak zašleme, když chcete objednat bydlení v chatce přes nás a účast. Vlastnictví Jawy 650/660, nebo minulé vlastnictví a účast na akci v minulosti. Divoká karta je možná, rozhoduje o ní Bob+Jawaman.

Budu zde průběžně mezi mými ostatními příspěvky zvěřejňovat další aktuality a události, jen si je budete muset v archivu blogu vlevo najít. Název bude vždy obsahovat něco v tom smyslu, že se jedná o "Setkání J 650".
Pěkný večer všem čtenářům.