sobota 13. března 2010

Výstava Motoshow Brno 2010

Tak jsem byl ve čtvrtek dopoledne na výstavě. V Brně. A musím říct, že to tedy bylo o 100% lepší, než poslední výstava, na které jsem byl, t.j. v Holešovicích někdy před dvěma lety.


Čisté prostředí, snadná dostupnost, prostornost, to jsou věci, které v Holešovicích člověk nevidí. Taky mě překvapila taková většinová vstřícnost vystavovatelů. Na výstavě jsem byl s kamarádem Jirkou. A dojmy máme asi oba pozitivní. Nejvíce času jsme strávili u Hondy a Yamahy a pak u příslušenství. Což mi připomíná, že Bikerscrown měl dobré kafe a pěkný hrnek k němu :-) Asi nemá cenu se rozepisovat, kdo jste tam byl, viděli jste a zkusím sem přidat nějaké foto. 

Pro mě pozitivním překvapením byla Honda CBF1000, na cestování by se mi to asi líbilo. Zklamáním byla Yamaha XJ6 s polokapotáží. Ještě že jsem si ji nekoupil. Nemohl jsem se na ni poskládat, divně úzké sedlo a prostě - ne a ne. Překvapený jsem byl ze značky Loncin. Slušné zpracování, pěkné motorky. Takové supermoto 250 ccm by na dojíždění do práce a motání se mezi auty bylo pohodlnější, než silnější moto (i např. moje CBF). Pak jsem byl překvapen, že je pohodlný posaz na CBR 600 RR ;-)
Všem pěkný den.


Velorex byl zajímavý, ale až tak moc mě neoslovil.

 Loncin 125. Zajímavé motorky. Být mladý kluk, šel bych pro něj :-)


Honda CBF 1000






CBF 600 S v nové barvě





VFR 1200, hlavně v bílé barvě, vypadá opravdu dobře.


Transalp. Model 2009, bez kůfrů je teď v akci za 177.900,- Sakra konkurenční cena.

I ti, kdo by se nevěnovali motocyklům, se mohli dívat na různé objekty.... :-)